en
pl
home

Targi SMAKI REGIONÓW | program wydarzeń

 

Sobota, 23 września

9.00 – 17.00 | Minipiekarnia dla dzieci, Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa”, Organizator: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP | Pawilon 3A, stoisko 26

9.00 - 17.00 | Warsztaty owocowo-warzywne dla dzieci, Organizator: Stowarzyszenie „Polska Ekologia” | Pawilon 3A, strefa nr 1

11:00-12:00 | Pokazy kulinarne prowadzone przez kucharzy restauracji Hyćka – przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni wielkopolskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego, Paw. 3A, Scena Kulinarna

12.00 – 13.00 | Pokazy kulinarne prowadzone przez kucharzy restauracji Olandia - przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni wielkopolskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

13.00- 14.00 | Pokaz tradycyjnej kuchni mołdawskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

14.00 -16.00 | „Promocja Jagnięciny Podhalańskiej”- pokaz kulinarny, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Małopolskiego, Paw. 3A, Scena Kulinarna

16.00 – 17.00 | Pokaz kulinarny prowadzony przez Roberta Makłowicza, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego, Paw. 3A, Scena Kulinarna

 

Niedziela, 24 września

9.00 - 17.00 | Warsztaty owocowo-warzywne dla dzieci, Organizator: Stowarzyszenie „Polska Ekologia” | Pawilon 3A, strefa nr 1

9.00 – 17.00 | Minipiekarnia dla dzieci „Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa”, Organizator: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, | Pawilon 3A, stoisko 26

11:00-12:00 | Pokazy kulinarne prowadzone przez kucharzy restauracji Hyćka – przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni wielkopolskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego, Paw. 3A, Scena Kulinarna

godz. 12.00 | Otwarcie Targów Smaki Regionów oraz wręczenie nagród w konkursie o Medal Targów Smaki Regionów, pawilon 3A, Scena Główna

14.00- 15.00 | Pokazy kulinarne prowadzone przez kucharzy restauracji Olandia - przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni wielkopolskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

13.00 – 15.00 | Wielki Finał Konkursu „Nasze Kulinarne dziedzictwo” uroczystość wręczenia Pereł 2017, pawilon 11 (Iglica) (wydarzenie zamknięte)

15.00- 16.00 | Pokaz kulinarny Region Sibiu z Rumunii, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

 

 

Poniedziałek, 25 września

9.00 – 17.00 | Minipiekarnia dla dzieci, Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa”, Organizator: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, | Pawilon 3A, stoisko 26

9.00 - 17.00 | Warsztaty owocowo-warzywne dla dzieci, Organizator: Stowarzyszenie „Polska Ekologia” | Pawilon 3A, strefa nr 1

12.00 – 13.00 | Pokaz tradycyjnej kuchni mołdawskiej, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

13.00-15.00 | Wyjątkowe dania z polskiej wieprzowiny- pokaz kulinarny, Organizator: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Paw. 3A, Scena Kulinarna

15.00- 16.00 | Pokaz kulinarny Region Sibiu z Rumunii, Organizator: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego | Paw. 3A, Scena Kulinarna

 

Wtorek, 26 września

9.00 – 17.00 | Minipiekarnia dla dzieci, Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa”, Organizator: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, | Pawilon 3A, stoisko 26

9.00 - 17.00 | Warsztaty owocowo-warzywne dla dzieci, Organizator: Stowarzyszenie „Polska Ekologia” | Pawilon 3A, strefa nr 1

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact