en
pl
home

Dyplomy, Perły, wyróżnienia

W niedzielę, 24 września 2017 r. dowiemy się, które produkty wygrały Medal targów SMAKI REGIONÓW 2017 oraz poznamy również laureatów XVII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”, którzy otrzymają nagrody „Perła 2017”.

Skład komisji konkursowej:

  • Wojciech Kozak, Przewodniczący Komisji ds. Żywności ZWRP
  • Jarosław Rzepa, Wicemarszałek Województwa Zachodniopomorskiego
  • Marek Beer, Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi UM Województwa Wielkopolskiego
  • Kazimierz Porębski, Z-ca Dyrektora Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi w UM Województwa Mazowieckiego
  • Bogdan Ciepielewski, Dyrektor Biura ZWRP
  • Bronisław Wesołowski, Prezes Zarządu Głównego Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów
    i Techników Przemysłu Spożywczego
  • Katarzyna Zajączkowska,  Wydział Oznaczeń Geograficznych Departamentu Rynków Rolnych MRiRW
  • Izabela Byszewska,  Prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
  • Filip Bittner, Dyrektor Grupy Produktów Międzynarodowych Targów Poznańskich

 

Prezentujemy kilka zdjęć z obrad komisji.

 

medale_sr.jpg

perly_2017_smaki_regionow.jpg

2017-09-23
Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact