en
pl
home

Zobacz, jak wyglądały targi Smaki Regionów 2018

Pokazy kulinarne, atrakcje dla dzieci, pyszne lokalne jedzenie i wiele innych atrakcji. Zobacz, jak wyglądała tegoroczna edycja targów Smaki Regionów!

Smaki Regionów 2018 - relacja z pierwszego dnia

Sery kozie, wędliny długo dojrzewające, wszechobecny zapach tymianku i majeranku, rozgrzewające nalewki, wytrawne wina, ale też pokazy kulinarne, spotkania, rozmowy w kuluarach, zabawy dla dzieci… Zobacz, jak mijał I dzień na targach Smaki Regionów i koniecznie przyjdź do nas dzisiaj. Gwarantujemy, że wspaniale spędzisz tu czas.

Polskie produkty spożywcze zarejestrowane przez Unię Europejską

Dariusz Goszczyński, Zastępca Dyrektora Departamentu Rynków Rolnych, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi podczas targów Smaki Regionów 2016.

Cały przekrój smaków Polski

Wojciech Kozak, Przewodniczący Komisji ds Żywności ZWRP, zasiadający w kapitule konkursu o Złoty Medal targów Smaki Regionów.

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact